Казват, че месеците през пролетта са тези, в които истински се влюбваш в тениса. Играта „диша“ и обикаля места като Монте Карло, Барселона, Мадрид, Рим и Париж, а всичко е оцветено в червените краски на клея.  И колкото повече гледаме звездите професионалисти, толкова повече ни се иска да хванем ракетата в ръка и да се отдадем на несравнимото удоволствие от практикуването на любимия спорт.

В деня, в който ще очакваме полуфиналите на Мастърса в Рим, ви каним да вземете участие в инициативата „Тенис събота“. Както подсказва и името й – тя ще се проведе в първия ден от уикенда, 20 май, а домакин ще бъдат кортовете на Тенис-клуб „Левски“ в Борисовата градина (до Националния стадион).

Предвили сме интересен формат, в който можете да участвате в турнира на двойки за възрастни или в този, който ще противопостави тандеми от две поколения „родител-дете“. Треньор на разположение на участниците и ментор на „Тенис събота“ ще бъде Иво Братанов – бивш национал за Купа „Дейвис“ и държавен шампион на открито и в зала.

Инициативата е на кмета на община „Оборище“ Васил Цолов, а единственото, което се иска от желаещите да участват, е да се запишат на e-mail: tenniskafe.com@gmail.com. Не за друго, а за да изготвим схемите и програмата. Наградният фонд вече е ясен – незабравими мигове, много усмивки и удоволствието да сме заедно.

Между Рим и Париж нека пренесем сезона на клей в центъра на София!

Иво Братанов ще бъде треньор и ментор на „Тенис събота“

Източник: http://www.tenniskafe.com/