УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ И РОДИТЕЛИ,

Поради изграждането на обществено значим проект в двора на Испанската гимназия и 129 СОУ „Антим I“, се налага да се измести топлопровода, преминаващ през двора на училищата и захранващ сграда на Столична община на ул. „Оборище“ № 44. Новото му трасе е по ул. „Проф. Джовани Горини“ от кръстовището с ул. „Султан тепе“ до сградата на СО на ул. „Оборище“ № 44.

Ремонтните работи ще се извършат в периода от 16.04.2018 г. до 05.05.2018 г.

Във връзка с това, в карето между улиците „Оборище“, „Проф. Джовани Горини“, „Султан тепе“ и „Васил Друмев“ се налагат следните промени в организацията на движението и начина на паркиране, които са съгласувани с отдел „Пътна полиция“ и Столична община:

  1. Затваря се за движение ул. „Проф. Джовани Горини“ в участъка между ул. „Оборище“ и ул. „Султан тепе“. Паркирането в участъка е забранено.
  2. Движението по ул. „Султан тепе“ в участъка между ул. „Проф. Джовани Горини“ и ул. „Васил Друмев“ става двупосочно. Паркирането в участъка е забранено.

Молим за Вашето съдействие за спазване на временната организация на движение и паркиране. Нарушителите ще бъдат отстранявани принудително.

Стартът на ремонтните работи е на 16.04.2018 г. от 09.00 часа.

Предварително благодарим за съдействието!

Молим за извинение за причинените неудобства през този период.

 

СО – Район „Оборище“