ОТВОРЕНО ПИСМО

 
Здравейте ПРИЯТЕЛИ,

 
Ние сме тези, които реновираха и изцяло възстановиха старото кино „Левски” в София, превръщайки го в Център за култура и изкуство. Тези, които инвестираха в нематериалната сфера със собствени и кредитни средства, с ясното съзнание, че не парите в днешно време са дефицит, а волята и вярата. С визията, че ние сме наследници на богати духовни традиции, че настоящата криза не е материална, а криза на ценностите ни и че това, което правим, са инвестиции в нашето бъдеще.
Посяхме семената в очите и сърцата на най-малките и на големите, на хората в неравностойно положение, и на най–възрастните. Спечелихме доверието и станахме партньори с държавни, общински и частни културни институции.

Обръщайки се назад към корените, поглеждайки навътре в себе си, ние стъпихме здраво на устоите на добродетелността и така станахме част от благотворителни инициативи, а те станаха част от живота ни.
Сега тези наши усилия са подложени на сериозни изпитания.

Един от основните ни източници на собствени средства – обект на ул. „Съборна” № 7, с част от прихода от който плащаме кредита за Залата – е в съдебна процедура.

На 12.06.2017 г. от 10:00 ч ЧСИ трябва да ни отстрани от обекта чрез предварително изпълнение на невлязло в сила съдебно решение /което в срок сме обжалвали пред ВКС и сме в процедура по допускане/, като по този начин се предрешава съдебния процес. Един съдебен процес, построен върху ДОКАЗАНО ПРЕСТЪПНА СХЕМА ЗА ИМОТНА ИЗМАМА, осъществена не някъде навън, а в самата съдебна институция – част от съдебната система, в която ние вярваме.

С настоящото ОТВОРЕНО ПИСМО Ви молим да изразите Вашето отношение, да покажете Вашата гражданска позиция по това, което се случва с нас – не само като отделен частен случай, но и като следствие на това, което се случва в нашата държава.

Ако вярвате в нас – подкрепете ни! За нас Вашата подкрепа е МНОГО ВАЖНА!
Ние вярваме във Вас и в нашето бъдеще ЗАЕДНО!

Молим желащите да подкрепят призива ни да добавят имената си към нашите:
Руси Чанев, Валентин Ганев, Жорета Николова, Рашко Младенов, Светлана Янчева и Филип Трифонов.

Прилагаме линкове към публикации по темата във в. „Стършел“ и в. „168 часа“:
http://www.starshel.bg/?pos=8&article&artid=2017
http://www.168chasa.bg/article/6255445

Моля, подпишете петицията и призовете колкото се може повече хора да ни подкрепят в отстояването на законното ни право!
https://www.peticiq.com/176056

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *