Район „Оборище“-СО стартира инициатива всяка събота, считано от 23.07.2016 г. на разположение на гражданите и бизнеса, в сградата на районната администрация ще работи дежурен служител от 09.00 до 13.00 часа.

В центъра за административно обслужване ще могат да се подават заявления за всички услуги, извършвани от общината, както и да се получават подготвените през седмицата документи.

Заплащането на административните услуги за подадените в събота заявления ще се извършва по IBAN: BG49SOMB91303126305401

Инициативата е поредната стъпка на район „Оборище“-СО към повишаване качеството на обслужването и максимално улеснение на гражданите в района, с цел създаване на по-големи удобства за тях.

https://www.youtube.com/v/wv6mmEpu2xw?version=3&loop=1&playlist=wv6mmEpu2xw

6 коментара за “Важно съобщение!

 1. Защо няма никаква информация за услугите извършвани от специализираната администрация? Може би нямате гл. архитект?

  • Уважаеми г-н Димов,
   В раздел „Администрация“ на сайта на района са публикувани имената на Гл. архитект – арх. Боряна Стефанова, както и приемно време, телефон и е-майл адрес за контакт.
   В случай, че имате предложения за усъвършенстване начина на обслужване в район „Оборище“-СО, моля изложете ги в писмен вид до Кмета, чрез деловодството, по пощата или на електронен адрес – oborishte@so-oborishte.com

 2. Във връзка с влязъл в сила ЗОП/15.04.2016 г. преди сключване на договор за възлагане на обществена поръчка изпълнителите следва да представят удостоверение за липса на задължение (по чл.87 от ДОПК) към общината по седалище на Възложителя. За съжаление на Вашия сайт няма опция за електронно подаване на искане за издаване на това удостоверение, както и никакъв образец и ценоразпис за подобна услуга. Изпълнителите на договори за обществени поръчки не е нужно да са стационирани в гр. София. Може да погледнете сайтовете на община Монтана, Велико Търново, Силистра и др. Подава се по елетронен път искането, плаща се по банков и ни го изпращат за наша сметка по посочен в искането куриер и адрес за кореспонденция. А иначе „Административен капацитет“ беше програмата с усвоените финансови средства.

 3. Уважаема г-жо Кънова, на този линк можете да заявите услугата, която за която обяснявате: https://usl.sofia.bg/ePortal/pages/service/service.xhtml
  Електронните услуги се заявяват чрез сайта на Столична община. Район „Оборище“ ще извърши услугата чрез комуникатора между двете администрации. Такъв е редът. Иначе останалото е така, както сте го обяснили.

 4. Две поредни съботи 03/12/2016 и 10/12/2016 няма адекватно обслужване на гражданите. На 3ти персонала се появи към 9:30 часа при обявено работно време стартиращо 9. А днес на 10ти в 9:45 все още няма никой. Защо е обявено работно време всяка събота а то не се спазва? Очевидно няма никакъв контрол и работното време не се спазва. За пореден път пълно разочарование от администрацията.

 5. Отново няма дежурен служител.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *